OBAVEŠTENJE JAVNOSTI

Da je oficijelni sajt IZ Srbije , www.rijaset.rs opet u funkciji jer je vraćen svojoj instituciji.

Postupajući po direktivi Sabora IZ Srbije, da se sva oteta I uzurpirana pokretna , nepokretna kao I intelektualna imovina, iz sva tri mešihata, vrati u ruke svog legitimnog vlasnika, Islamskoj zajednici Srbije isključivo legalnim tj. pravnim putem, obaveštavamo javnost da je sajt www.rijaset.rs vraćen u legitimno vlasništvo Islamske zajednice Srbije posle više od dve godine neovlašćenog korišćenja I zloupotrebe od strane neovlašćenih lica.  informacije koje su u prethodne dve godine objavljivane na sajtu www.rijaset.rs su neistinite , lažne, plod su namernog sabotiranja i opstrukcije rada IZ Srbije i mogu se upotrebiti protiv lica koja su manipulisala imovinom IZS. 

Takođe, važno je je znati da je sajt www.rijaset.rs  jedini zvanični oficijelni sajt Islamske zajednice Srbije, registrovan u Upravi za saradnju sa crkvama i verskim zajednicama pri Ministarstvu pravde, i time svim ostalim državnim institucijama i ambasadama stranih država u Srbiji.  Sve aktuelne , prave informacije ćete naći upravo na ovom sajtu, kao i kontakt mejl adresu direktor@vakuf.rs na koju možete poslati vaše ideje, sugestije, kritike, vaše predloge, koji će biti prosleđeni nadležnim institucijama u IZS.

Sve  objave na Facebooku, Instagramu i ostalim društvenim mrežama odražavaju privatne stavove vlasnika tih stranica i nisu zvanične objave Islamske zajednice Srbije. 

Na isti legalan način I isključivo pravnim putem pristupiće se povraćaju sve preostale otete i uzurpirane imovine . Otimači i uzurpatori , ako su kojim slučajem davali donaciju-sadaku za izgradnju džamija i drugih verskih objekata i time dali sebi za pravo da posmatraju imovinu IZS svojim suvlasništvom, takav novac  biće im vraćen jer je imovina Islamske zajednice Srbije Vakuf tj. vlasništvo svih  muslimana Srbije.

Similar Posts