- - - - - -
subota, 25 maj 2019
A+ R A-

MUFTIJA VOJVOĐANSKI OBIŠAO PRETUČENOG MLADIĆA ALBANSKE NACIONALNOSTI

klinicki ns 1

Muftija vojvođanski Muhamed ef. Ziljkić i predsednik Matice Albanaca Srbije Demo Beriša, obišli su u Kliničkom centru Vojvodine povređenog mladića koji je u subotu oko ponoći sa svojim drugom napadnut i pretučen u Futoškoj ulici u Novom Sadu gde je zadobio teške telesne povrede.

Muftija Ziljkić i predsednik Matice Albanaca su se interesovali za zdravstveno stanje povređenog mladića gde im je rečeno da je pretučeni mladić u stabilnom stanju i da se nalazi na intenzivnoj nezi gde se dalje prati tok njegovog oporavka. Drugi napadnuti mladić je nakon ukazane lekarske pomoći pušten na kućno lečenje.

“Bogu dragom hvala što su spašeni životi ovih mladih ljudi i što ne nije došlo do težih posledica.
Ovom prilikom se u ime muftijstva vojvođanskog zahvaljujem stručnom lekarskom timu i svim uposlenim u Kliničkom centru na brizi i nezi koju pružaju povređenom mladiću.
Takođe izražavam svoje zadovoljstvo zbog osuda ovog gnusnog čina koji je došao od strane predstavnika vlasti koji su naložili da počinioci budu adekvatno i po zakonu procesuirani.
Mi ćemo i dalje pratiti stanje povređenog mladića i spremni smo da pružimo pomoć shodno našim mogućnostima”, izjavio je muftija Ziljkić.